To all

Jangan biarkan diri anda dalam kesedihan....ketawa lah selalu kerna...itu akan membuatkan anda lebih tenang.... :)

Friday, October 28, 2011

Taylor Swift !! i luv it

video
Awesome la!!! i want to be like her...can i??
hohohoo mimpi je kott....jadi famous amos syok pe....rasa dihargai dan disayangi giler...hihihih tu la kelebihannye....so boleh ke i capai impian ini?? tell me babe... :p 
kadang2 kita xtahu orang ni like or unlike kitekan...yang kite tahu kite harus menjaga perasaan seseorang itu.....
i suke sangat dapat perform song untuk kawan2 i.....setiap kali perform tu hati ni happy sangat bila orang yang tengok kite tu bagi respond..kire surport la kan....so adakah impianku ini dapat terlaksana?? 
ehhehe i'm not a perfact person but i'm just be myself!! :) 
tapi i x kisah...janji i minat Taylor Swift...u are perfact girl..luv u


thanks pada semua yang support walaupun xdapat dibalas hanya ucapan terima kasih yg xterhingga :)
(bajet but ikhlas dari hati...hahaha)


owh...hampir terlupe...jangan lupe like my page Miera Real....
if u like me....just click the like button k :)



Tuesday, October 4, 2011

seyes aku rindu berblogger.... :)

Assalamualaikum.........

hai sume....rindunye my blog ni.....
mane tak nye, sejak blog ni ade problem..tak boleh bukak kan, aku jadi gile gak la kan nak berblogger.

rase jelez pulak tengok member2 update blog diorg... sampai aku berbisik dalam hati weh...(bila la blog aku ni nak pulih balik ni...nak gak update citer kan....jelez aku....walaupun bukan ade sgt pun citernye...ahhahaha
ni si Atikah Latiff (my class leader a.k.a MENTOR,COACH, n everything la kan.... :P) citer sume nak blog nye story taw....damn ar...bukan aku taw punnn hahahhaha...

pastu ade la pulak si kakak ku RaHsia D'naj a.k.a org paling tua class(hahaha jgn marah :p) pun nak gak wat blog....tapi kesian belum berkesempatan lagi....ahakkkkssss

aku ni bukan ade citer sgt pun ni....just nak lepas rindu berbloger.....
seyesssss aku hapy giler..... :)
so aku hope lepas ni aku nye blog ni sihat walafiat ye syg...hihii :p

ok sekian dari aku yg telah lame tak update blog...
bubye...Wassalam

                                                                          Miera Real