To all

Jangan biarkan diri anda dalam kesedihan....ketawa lah selalu kerna...itu akan membuatkan anda lebih tenang.... :)

Friday, October 28, 2011

Taylor Swift !! i luv it

video
Awesome la!!! i want to be like her...can i??
hohohoo mimpi je kott....jadi famous amos syok pe....rasa dihargai dan disayangi giler...hihihih tu la kelebihannye....so boleh ke i capai impian ini?? tell me babe... :p 
kadang2 kita xtahu orang ni like or unlike kitekan...yang kite tahu kite harus menjaga perasaan seseorang itu.....
i suke sangat dapat perform song untuk kawan2 i.....setiap kali perform tu hati ni happy sangat bila orang yang tengok kite tu bagi respond..kire surport la kan....so adakah impianku ini dapat terlaksana?? 
ehhehe i'm not a perfact person but i'm just be myself!! :) 
tapi i x kisah...janji i minat Taylor Swift...u are perfact girl..luv u


thanks pada semua yang support walaupun xdapat dibalas hanya ucapan terima kasih yg xterhingga :)
(bajet but ikhlas dari hati...hahaha)


owh...hampir terlupe...jangan lupe like my page Miera Real....
if u like me....just click the like button k :)



No comments:

Post a Comment