To all

Jangan biarkan diri anda dalam kesedihan....ketawa lah selalu kerna...itu akan membuatkan anda lebih tenang.... :)

Tuesday, November 29, 2011

Classmate!!! You Guys Awesome!!!

Alhamdulillah ye saye dah habis final exam......so sekarang just tunggu result keluar..hehheeh
saye ni bukan rajin sangat pun nak update2 blog ni....sekadar peneman time borink....
dah tu, ni memang dah borink la kan....biasa la tu kalau nama pun school break...ha??? saye student poly la..hehehe poly break la kan..hihihii :P saye ni bukan suke nak bercerita sangat..tapi nak share la sikit mengenai classmate saye....budak2 ni semua mentah lagi ni...coz diorang ni semuanye adeq2 sangat..hkahkahka berape kerat je yang kakak n abg nye punn adoiiii....
Urmm.......sape dulu erk nak cerita.....???? haaaaa
 Atikah,Nana,Huda n Rai << agaknye rai lapar kot sampai nak gigit kepale mek
 Rai<< sokmo gini-Miera-Atikah>> kenape kene letak jari kat dagu?? khakhakha 
 ha....ni dia duo ore mek klate..... Ifa n Sarah


 Nana muke berserah je..hahah Rai giler kerek muko
 ni jela keje kitorang kalau dalam makmal...sementara nak tunggu agar cair bergamba sokmo
>>Nana-Miera-Suzie<<
 Mek mate bulat...Zul menyelit je keje...Ifa mate nak kuyu..hahha


 Elly Pop3 hihih suha n saye...adeq2 ku yg sweet :)
 ha....bersama akak2 n abg2...K.Najwa-Zul-Fadil-Miera-Suha
 Kira-Sarah-Ifa-Farah
ni gadis2 ayu dalam kelas....
 kali ni bersama baiya pulak....Harvind
orangnye pemalu...sangat bersopan santun ye bahase nye...
@ Dinner AKJ Teknologi Makanan....Zul you are rock this tonight
 Melaram sungguh malam ni yerk....Suha-Miera-Cloyee-Elly pop
 rasenye gambar ni diambil selepas bergotong royong kan?? hihih tengah2 panas pun jadi ye bergamba...sweet memory
 bersama Pn.Iman
 waaa....cantek lagi beg saye ye mase ni...sekarang da comot nampaknye :P
 waktu lapang sesuai tuk hilangkan borink dengan berjalan2 bersama rakan2..hihih nak jalan dekat ECM je...beli  x punnn
 agak2 nye la kan....kalau polisas ada keluar kan satu anugerah photografi terbaik..menang kot kitorang...coz sokmo bergamba...hahhaha
this photo @ the last moment sem 2...hahaha
ni juga saat2 terakhir classmate kitorang iaitu Alan meninggalkan kitorang semua...diikuti dengan Zul....
video
ni lah si Abg Zul kita yang suka sangat pot pet jugak..hahahha this video special 4 u zul tuk imbas balik kenangan didalam lab....

4 comments:

  1. so sad....one by one go away..hohohohoho....but not past away k......miss a lot this time.....

    ReplyDelete
  2. :) akak,akak kna tag..try bkak blog sy

    ReplyDelete
  3. kak najwa...bese la tu....patah tumbuh hilang berganti...insyaAllah kite berjumpe lagi kan :)

    ReplyDelete
  4. tee...x taw la...hiihi bkn pro sgt punnn

    ReplyDelete